Friday, October 27, 2006

Φασισμός - Βλακεία : 2 - 0


κάπως έτσι άνοιξε το σκορ με 2-0. Υπάρχει και ένα γκολ από τα αποδυτήρια, για χρωστούμενες υποθέσεις. Σύμφωνα με μία άποψη η βλακεία είναι χειρότερη από το φασισμό, κρατώ τις επιφυλάξεις μου όμως γιατί δεν έχω δει ιδίοις όμασης το σκληρό πρόσωπο του φασισμού. Πάντως αυτές τις μέρες σκόραρε και μάλιστα εντυπωσιακά. Αυτό το γκολ θα μπει σίγουρα στα καλύτερα γκολ της αγωνιστικής περιόδου και δε θα αφορά μόνο το εγχώριο πρωτάθλημα.

Τι να πω και γω ο κακομοίρης. Έχουν γραφτεί τόσες και τόσες φορές, πάλι από την αρχή? Πάλι να πούμε για δημοκρατία και ελευθερία? Το 'χω βαρεθεί να το ακούω αυτό το θέμα, αλλά αυτή τη φορά χρειάζεται, αναμφιβόλως να το φωνάξουμε.

Όπως και να 'χει έχω σιχαθεί αυτή τη δυσοσμία. Πολύ βρώμα και με μεγάλη ακτίνα δράσης. Νιώθω μόνο αηδία. Θα 'θελα να μπορούσα έστω για λίγο να βγάλω φωτογραφία τα σωθικά μου και να σας τα δείξω..

Σηκώθηκα και έφυγα από αυτή τη χώρα (χαχα χώρα λέμε και κανένα αστείο να περνάει η ώρα) για προσωπικούς λόγους. Όμως οι λόγοι αυτοί, με μία μικρή συζήτηση έχουν να κάνουν με τη δομή και τις λειτουργίες του κράτους (κι άλλο αστείο). Το ότι δε με απασχολεί αν και πότε θα γυρίσω είναι γιατί ποτέ δε μπόρεσα να αντέξω άλλο αυτή την κατάσταση. Αλλά με θέλει και γυρνάω πάλι εκεί μέσα από το διαδίκτυο. Αλλά και πάλι την ίδια αηδία γεύομαι.

Η κατάσταση δεν παλεύεται.. Αν η αρχή του τέλους είναι εδώ, το τέλος αργεί να έρθει? Ας μου απαντήσει κάποιος..

Πι.ες: Όλοι αυτοί, και μιλώ για τους επώνυμους, που νιώθουν περήφανοι για τη χώρα τους, και την εκθειάζουν δημόσια μιλώντας για τους προγόνους, Σωκράτη, Αριστοτέλη, Αριστοφάνη κτλ – το χω δει πολλές φορές αυτό το σκηνικό, αλήθεια είναι το ίδιο περήφανοι τώρα? Μπορούν να μιλήσουν με τα ίδια λόγια? Γιατί δεν εκθειάζουν τη χώρα τους για τα σημερινά πεπραγμένα? Και ας αφήσουν τους προγόνους εκεί που είναι γιατί τα κόκκαλά τους από το πολύ το τρίξιμο έχουν γίνει σκόνη..

Τη συμπαράσταση μου σε όλους εσάς και την απέχθειά μου σε όλους εκείνους..

No comments: