Saturday, April 24, 2010

Σούπα..

σημείωση: κομμένο και ραμμένο από το προηγούμενο ποστ. Αν θες συνέχισε να διαβάζεις αργά..


έχουν γίνει τα μυαλά μου (νούντλ) σούπ-α. Χώνω ένα καλαμάκι και ρουφάω. Όταν πιάνει ζέστη βάζω το κεφάλι στην κατάψυξη και πίνω μυαλά γρανίτα..


-->Όνειρο:
θυμήθηκα ότι στον ύπνο μου είδα ένα περίεργο όνειρο. Συνήθως προτιμώ να ονειρεύομαι ξύπνιος. Δουλεύω λιγότερο. Γείτονάς μου ήταν λέει ο Jude Law (όλοι είναι ίσοι απέναντι στο law, εκτός από τον απέναντι. Που είναι ο Law) και με κάλεσε σε ένα πρέιβ (prave = pray+rave) party. Ξέρεις η νέα μόδα, που παίρνεις χαπάκια έξσταση και προσεύχεσαι αντί να χορεύεις ξέφρενα. Ίσως να προσεύχεσαι ξέφρενα. Θα μου πεις ότι όσοι προσεύχονται έχουν φρένα? Στην καλύτερη, η μουσική υπόκρουση είναι Enigma.. Επίσης, στον ύπνο μου πάντα, η επιγραφή "video arcade" έξω από τα στριπτιτζάδικα είναι όντως αυτό που φανταζόμουν-α..

-->Περιστέρια:
όταν μεγαλώνεις σε χωριό, η πλ. Συντάγματος είναι ένας άλλος κόσμος όπου αναπόφευκτα θα δεις και τα πρώτα σου περιστέρια. Αργότερα θα δεις περιστέρια και σε άλλες πόλεις και χώρες. Τότε είναι που θα καταλάβεις ότι τα περιστέρια, ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους είναι το ίδιο ηλίθια. Αντί για περιστέρια, βάλε "Ελληνίδες". Ακριβώς το ίδιο. Για τις άλλες εθνικότητες θα κρατήσω μία μικρή επιφύλαξη μόνο και μόνο για χάριν (και χαρά) της έρευνας.. Για τα περιστέρια έχω κατασταλάξει.

-->Λογικές Πύλες:
στο παρακάτω σύνολο των ψηφιακών λογικών πυλών: "xnor", "xor", "nor", "or", "nand", "and", και "not", προστέθηκε μία ακόμα. Η "maybe-not".

-->Porsche:
έπεισα το αφεντικό μου, να μου δώσει το αμάξι του άντρα της να την πάω βόλτα. Όχι το αφεντικό, την πόρσε.. Γρήγορα γρήγορα έχεις 5 αφεντικά..

-->Αχταρμάς:
σε όλον αυτό τον αχταρμά, ας θυμηθώ κάτι από τα παλιά. Το πετάω στον αέρα και όποιος το πιάσει "πουτάνα". Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότεροι/ες εθελοντές/ντριες, πετάω μερικές ακόμα : "πουτάνα", "πουτάνα", "πουτάνα", "πουτάνα", "πουτάνα", "πουτάνα", "καριόλα". Είναι πιο σικ (=άρρωστο)..

Thursday, April 22, 2010

Echo and the Bunnymen..

σημείωση: το ποστ διαβάζεται με αργό ρυθμό.

έμαθα ότι έρχονται και παίζουν οι Echo and the Bunnymen. Σα να λέμε , "έβλεπες comfusio?" ή "έχω μερικές VHS κασσέτες να δούμε" ή "θέλεις φοφίκο?”. Ίσως και λίγο χειρότερα. Πήγα και τους απόλαυσα. "Κι ήταν όλοι τους εκεί η Σοφία κι ο Σταμάτης / Πάνος, Στάθης και Καιτούλα κι ο χαλίφης της Βαγδάτης". Αυτός είναι χώρος για συναυλίες. Όχι εκείνος όπως στους Cure. Κρίμα που η φωτογραφική δε μεταφέρει μυρωδιές..

Photobucket

Πιστεύω ότι ο Ian McCulloch μπορεί να μπει δίπλα στην μαυρόασπρη 50x60cm του Ian Anderson. Έτσι κι αλλιώς του το χρωστάω (οι γνωρίζοντες γνωρίζουν : απόδοση / μεταφορά σε μ/α κτλ). Ίσως το χρωστάω περισσότερο στον Brian Griffin (το Βρετανό φωτογράφο για τους αστοιχείωτους και όχι τον αμερικάνο σκύλο από το family guy για τους στοιχειωμένους)..

αφιερωμένο στους 40++, στους 40-xx και στον διπλανό μου στο Λύκειο. Αυτός, αυτούς τους ξέρει..Thursday, April 15, 2010

Διάλειμμα..

είπα να κάνω ένα διάλειμμα. Έτσι ήρθα στην τουαλέτα, αλλά χωρίς σκοπό για ψιλό ή για χοντρό. Περιμένω και ό,τι βγεi..

Sent from my iPhone

Thursday, April 08, 2010

Famous Grouse..

τώρα τελευταία έχω γίνει πολύ famous στη δουλειά. Ελπίζω να μη γίνω και Grouse και με κυνηγάνε στο τέλος όλοι με το δίκανο.

Πάω να κρυφτώ πίσω από κανένα θαμνοειδές Alt+Tab..


ενημέρωση: θέλω να βγω να φτερουγίσω στα λιβάδια..