Monday, January 19, 2009

Οικόπεδα..

το οικόπεδο στη Μάνη το πούλησα κοψοχρονιά την πρωτοχρονιά. Σάμπως το χα δει και ποτέ? Τώρα όμως με την κρίση με έπιασε και μένα κρίση και λέω να αγοράσω αλλού γη.. Θα τσιμπήσω ένα οικοπεδάκι στο φεγγάρι στην από δω μεριά. Όχι πώς θα πάω, αλλά τουλάχιστον αυτό θα το βλέπω με το νέο κυάλι τύπου που πήρα από το Μοναστηράκι κοψοχρονιά των Φώτων..

9 comments:

Aggelos Spyrou said...

Κοψοχρονιά το ένα, κοψοχρονιά το άλλο, σίγουρα περνάς μεγάλη κρίση φίλε...

Anonymous said...

με τετοια κριση, θα μου το νοικιασεις οικονομικα να πηγαινοερχομαι όταν μεγαλώσω; το οικοπεδο στο φεγγαρι λεω.

sitofkris said...

μας τα παν κυάλι

lazinio said...

δηλαδή θα έχεις θέα τη Γη;

Socrates said...

Καλή Χρονιά, Κατουρημένη Ποδιά!

patsiouri said...

...και θ'αναφωνείς: "Κι'όμως, γυρίζει..."

Κατουρημένη ποδιά said...

Aggele, κρίση δε λες τίποτα. Είδα τον τελικό ανδρών στο αυστραλιανό όπεν, τρώγοντας πίτσες. Παλιά έπινα τσάι. Επίσης νομίζω ότι αρχίζει να μου αρέσει το αμερικέν φουύτμπολ..

lifewhispers, εγώ να στο νοικιάσω. Αλλά με 1 ευρώ το εισιτηριο, δε βγαίνω..

sitofkris, (που την είχαν πιο μεγάλη?) Αναρωτιέμαι τι συμβαίνει όταν τις βγάζουν στο τραπέζι να τις μετρήσουν και αντί για "ντουπ" ακουστεί "φλαπ"..

lazinio, εντάξει δεν είναι και το πιο εμπνευσμένο ποστ..

Socrates, καλή χρονιά και σε σένα..

patsouri, δεν είναι ότι καλύτερο να αναφωνείς μέσα σε κράνος αστροναύτη. Μία δοκιμή με κατσαρόλα/βάζο/τενεκέ θα σε πείσει όπως εμένα..

maria λεμονατη! said...

βαλε τους pink floyd να κανουν συναυλια στο σεληνοοικοπεδο

Kwlogria said...

Σκατά να φάμε για ιδιοκτησία. Τιποτα δεν μπορείς να έχεις τη σήμερον ημέρα. Έχεις γη ή σπίτι; Είσαι μαλάκας γιατί ή θα καεί ή θα στο γκρεμίσουν ή θα σου ζητάνε γαμησιάτικα οι εφορίες κλπ. Ντύνεσαι, ξοδεύεις, παίρνεις αυτοκίνητα; Πάλι μαλάκας είσαι γιατί καταναλώνεις, γαμείς το περιβάλλον κλπ. Οπότε, άσε, γάμα τα, μην κάνεις τίποτα ή κάνε ό,τι θες και κράτα το μυστικό. Σιχτίρ πια, βαρέθηκα!