Friday, December 01, 2006

Μία γαμάτη συναυλία..

"Τι να τραγουδήσω τι να πω.."


1. η συναυλία μόλις έχει αρχίσει. Το πλήθος είναι ήδη ζεστό και έτοιμο να ακούσει τα ανεπανάληπτα σόλα του μπασίστα, ενώ αυτός είναι ανεβασμένος επάνω στο μόνιτορ..



2. ο μπασίστας κατεβασμένος από το μόνιτορ (για να μη το χαλάσει) σολάρει εκστασιασμένος.. Ο τραγουδιστής τον κοιτάζει ενθουσιασμένος, μαγεμένος και γεμάτος περηφάνια για το ταλέντο που έχουν στο συγκρότημα. Να μου ζήσεις..


3. ένα close up επικεντρωμένο στο χέρι του μπασίστα για του λόγου το αληθές..


4. ένα ψιλογενικό πλάνο για να μην αδικήσουμε τον ανταγωνιστή κιθαρίστα από την άλλη μεριά. .


5. άλλο ένα close up πλάνο όπου ο ενθουσιασμός του τραγουδιστή φαίνεται ξεκάθαρα, διαλύει κάθε είδους αμφιβολίας και βάζει στη θέση του τον οποιοδήποτε δύσπιστο και άπιστο Θωμά..



6. η φωτογραφία αυτή δεν έπρεπε να υπάρχει μιας και δεν προσφέρει τίποτα απολύτως. Αλλά πρέπει να λέμε και τα αρνητικά.. Ο μπασίστας ίσα ίσα που φαίνεται..

7. η επάνοδος του μπασίστα. Το γλέντι έχει ανάψει για τα καλά. Ανεβασμένος ξανά στο μόνιτορ για νέα σόλα.. Δώσ'του αγόρι μου..



8. ο ντράμερ, ως αντιδραστικό στοιχείο όπως πάντα, πλούσιο σε μαλλί κεφάλι, άπειρα ταττού και "εύσωμος", προσπαθεί να εκτοπίσει τον μπασίστα και να μπει και αυτός στο πλάνο..


9. αναμφισβήτητα η νίκη του ντράμερ. Ζήτω ο ντράμερ..


10. ο τραγουδιστής βαίνει σε ακρότητες τυλίγοντας το καλώδιο του μικροφώνου γύρω από τον ώμο του, ενώ παράλληλα τραγουδάει..



11. άλλη μία φορά για να εμπεδώσουμε καλά το πόσο ακραίο άτομο είναι ο τραγουδιστής. Έτσι δε γίνεται και στα δελτία των ειδήσεων? 153.471 φορές το ίδιο βίδεο των 10 δευτερολέπτων..


12. η επιστροφή του μπασίστα και φυσικά η επιβεβαίωση από το πλήθος..


13. ο τραγουδιστής συμμορφώθηκε, ο ντράμερ καταλάγιασε το πάθος και την καφρίλα που τον διακατέχουν και ο μπασίστας μας, την έκανε από ώρα γιατί είναι μεγάλη βεντέτα και έχει τα βίτσια του.. Για τον κιθαρίστα δε λέμε τίποτα, είχε χαμηλή απόδοση έτσι κι αλλιώς. Η συναυλία τελείωσε..

5 comments:

A.F.Marx said...

A couple came onto the stage and started fucking in front of 4000 people while the Norwegian band "The Cumshots" had a concert at the Quart festival in Kristiansand, Norway.
ΕΔΩ

NinaC said...

Κοίτα τι γίνεται στη Νορβηγία... Κι εγώ ξενερώνω στο Παλλάς με Παπαϊωάννου...

:ppppppppppp

MaRia said...

ομορφα πραγματα...

Κατουρημένη ποδιά said...

@a.f.marx

ευχαριστώ για το link..

Τελικά οι αδερφοί Μαρξ πόσοι ήταν? Στις ταινίες παίζουν 3, σε μία παίζει και τέταρτος, νομίζω υπάρχει και άλλος ένας. Εσύ είσαι ο μπαλαντέρ??

@composition doll

έτσι έτσι..

@μαρακι

και που σαι ακόμα..

nassos said...

Ναι τη θυμάμαι αυτή τη συναυλία. Είδες τι κάνεις προς χάριν της Φύσεως; :)