Sunday, December 10, 2006

Τελική ευθεία..

λοιπόν τώρα κρίνονται όλα.. Όλα σε μέσα σε τρεις μέρες. Να πάρει. Θα ήθελα μία μέρα ακόμα.. Καλά μην γινόμαστε τραγικοί. Έχουν πάρει τα πράματα ήδη μία ροή, αλλά η τελική κίνηση θα κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε καλά. Να φύγουμε με το κεφάλι όρθιο, και να μπορέσουμε να υποκλιθούμε με αγαλλίαση πριν πέσει η αυλαία.. Καλά μωρέ δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.. Αλλά μας βγήκε το λάδι μέχρι τώρα και ζητάμε μία επιβράβευση.. Ε, πώς να το κάνουμε δηλαδή..

Να ρίξω κανά ξύρισμα πριν πάω για τη σφαγή? Σκέφτομαι τους καρικομόντες προγόνους πολεμιστές, στα στενά των Θερμοπυλών, λίγο πριν την επέλαση των βαρβάρων. Ή όχι? Δεν ξέρω αν έχει σημασία, γιατί μάλλον με τον πούλο ανά χείρας θα φύγουμε. Τουλάχιστον να το απολαύσουμε. Είναι και αυτό μία εμπειρία. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Μονόδρομος. Πρέπει να περάσουμε από κει για να πάμε παρακάτω.. Δεν είναι κακό. Αναγκάζεσαι να δοκιμαστείς σε κάτι που δε θες. Ναι με το ζόρι. Εκεί μπορείς να δεις και τις δυνάμεις σου..

Έψαχνα να βρω τη λύση σήμερα, όλο το απόγευμα. Η απάντηση ήρθε εύκολα, αλλά δεν ήταν εύκολη. Εφάρμοσα τον κύκλο και αυτό ήταν. Ο κύκλος..

Τελικά μετά από πολλούς κύκλους, άρχισε να με θερίζει η πείνα. Παίζανε στο στομάχι μου, βιολιά.. Πήγα και έφαγα ραβιόλια..

2 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Zησε οπως και να'χει...

Κατουρημένη ποδιά said...

Πατάμε γερά, προχωράμε μπροστά..