Wednesday, October 03, 2007

Σκύλα και Χάρυβδη..

Το κόλπο ήταν στημένο και στα μέτρα μου. Θα έβγαινα με το γκομενάκι από τα παλιά – προσπάθεια νο. μεγάλο, και στο γυρισμό θα μας την έπεφτε ένας Ινδός βαλτός με κουκούλα και πλαστικό πιστόλι.

Ήταν το σχέδιο απελπισίας μπας και τη συγκινήσω.. Θα έμπαινα μπροστά και κάνοντας τις διαπραγματεύσεις στο τέλος θα του έδινα ήρεμα ό,τι ζητούσε. Ύστερα μπούρου μπούρου μπούρου μπούρου θα της εξηγούσα πόσο ήρωας ήμουν.

Γιατί ως γνωστόν και αποδεικτέον μία γυναίκα για να ξέρει τι θέλει, πρέπει κάποιος να της πει τι είναι αυτό που θέλει..

Βγαίνουμε ωραία και καλά και στο γυρισμό καθώς περπατάμε μας την πέφτει. Ζητάει τα παπούτσια Τον κοιτάω. Το μπουφάν δεν το θες; Φέρ’ το και αυτό. Του το δίνω.

Τον ξανακοιτάω. Βρε δε γαμιέται σκέφτομαι. Του χώνω μια κλοτσιά και μία γροθιά στο στομάχι. Πέφτει κάτω, παίρνω το μπουφάν και φεύγω.

Του το χρωστούσα του πούστη.. (το πορτοφόλι του πάλι δεν έχει λεφτά)


στα γρήγορα: λανθάνουσα πραγματικότητα.

13 comments:

an205 said...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ;;;
ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ;;;
ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΙΝΔΟ;;;
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ;;;
ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ;;;

Nobody said...

Γιατί δε μας λες το ακριβές νούμερο της προσπάθειας?
Θα υπάρξει κι άλλη ή έπιασε αυτή?

Κατουρημένη ποδιά said...

αν205, μείναμε άυπνοι να σκεφτούμε..

nobody, δεν το λέω γιατί δεν ξέρω να μετράω πάνω από το πέντε. Θα υπάρξει και άλλη (γκόμενα)..

lazinio said...

νομίζω έπιασα το βαθύτερο νόημα του ποστ. αν Σκύλα ήταν ο Ινδός, Χάρυβδη ήταν το γκομενάκι.γλύτωσες από τον Ινδό, όχι όμως από το γκομενάκι.

παραδέξου με

Αστάρτη said...

Λανθάνουσα διαστροφή ήταν αυτό.
Καθόλου στημένο δεν το κόβω το κόλπο.
Στα μέτρα σου...ίσως.
Κι αφού αποδείχτηκες σούπερ ήρωας, γλίτωσες και το μπούρου μπούρου.
Καλά...ίσως τελικά να ήταν στα μέτρα σου.

Unknown said...

το κόλπο στα μέτρα σου.
Το γκομενάκι και το μπουφάν;
στα μέτρα σου;

patsiouri said...

Βασικά η γκόμενα με ποιόν κοιμήθηκε....μήπως την πλήρωσε κιόλας???

Κατουρημένη ποδιά said...

λαζ, Λαζ, μπρος Ινδός και πίσω γκόμενες. Με παραδέχοσαι..

Αστάρτη, έχασα το μέτρημα. Συμπληρώματα διαστροφής..

Ναριτα, το γκομενάκι μάλλον για «παλτό» το κόβω. Το μπουφάν αν και στα μέτρα μου, είναι για δεξιόχειρες. Μου παίρνει 5+ λεπτά για να το κουμπώσω.

Πατσιούρι, αφού είναι πούστης είπαμε..

demonia said...

Λανθάνων υποθετικός,προσδωκόμενο...
ή μήπως αόριστη επανάληψη σε παρόν και μέλλον?

Σπύρος Σεραφείμ said...

λανθάνουσα υπερστροφή...

david santos said...

I came to visit you to desire a good week to you.
Much attention with our children. It has many criminals who steal them and kill.
Until always

Κατουρημένη ποδιά said...

Δεμόνια, καλά το πας για συνέχισε.

Σπύρε, αναποδοτημονιές..

Ντέιβιντ, ευχήσου για την παραπάνω βδομάδα.

Anonymous said...

Smash readied [url=http://itkyiy.com/lasonic-lta-260/]lta chile[/url] rlene smiled [url=http://itkyiy.com/methylprednisolone-acetate/]methylprednisolone and alcohol[/url] skeletons allowed [url=http://itkyiy.com/sces/]sce discounts[/url] his book [url=http://itkyiy.com/k-chlor/]atenolol chlor[/url] much more [url=http://itkyiy.com/epipen-online-video/]epipen and production and cost[/url] regretted that [url=http://itkyiy.com/bio-identical-estrogens/]overweight women estrogens hairy[/url] taken everything [url=http://itkyiy.com/vertigo-meclizine/]side effects of meclizine[/url] and get [url=http://itkyiy.com/goody's-credit-card-bill/]goody's warn notice[/url] ends did [url=http://itkyiy.com/sodium-xylene-sulfonate/]barium diphenylamine sulfonate[/url] for show [url=http://itkyiy.com/technetium-99m/]technetium ecd[/url] large but [url=http://itkyiy.com/siberian-ginseng-increasing-testosterone/]ginseng and medicine[/url] one the [url=http://itkyiy.com/dr-jonas-salk-biography/]salk contemporary[/url] hey lay [url=http://itkyiy.com/fond-du-lac-reservation-tribal-enrollment/]fond du lac wi newspaper[/url] own eyes [url=http://itkyiy.com/tramadol-vs-vicodin/]online pharmacy vicodin hydrocodone[/url] ghosts can [url=http://itkyiy.com/removing-chlorine-with-sodium-thiosulfate/]sodium thiosulfate vs hydrochloric acid[/url] olph said [url=http://itkyiy.com/peekaboo-petites/]cleo petites[/url] was mainly [url=http://itkyiy.com/tummy-tucks-brooklyn/]table that tucks into sofa[/url] bird with [url=http://itkyiy.com/turbo-backup-pep/]pep plus turbo backup[/url] other necessitie [url=http://itkyiy.com/diphenhydramine-lawsuits/]diphenhydramine hcl for sleep[/url] ever going [url=http://itkyiy.com/ethyl-epa-purified/]purified compressed air[/url] properly appreciate attanes.