Wednesday, January 24, 2007

Χειμώνας..

οι καρδιές των ανθρώπων παραμένουν όμως κρύες.

παραμένουν κρύες, ακόμη και όταν ο χειμώνας τους ξεχνά..

Θα δω "Όμορφο κόσμο το πρωί". Κατά το μεσημέρι γίνεται χειρότερος. Αγόρασα και ένα μπουκαλάκι τεχνητά δάκρυα, κροκοδείλια, από το φαρμακείο. Θα τα δοκιμάσω..

17 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Μπορει να πιασει.Που ξερεις...

Κατουρημένη ποδιά said...

Μ'αρέσει γιατί φωνάζει πολύ.. Ειδικά όταν είναι Κυριακή.. Φωνάζει περισσότερο από ότι το ξυπνητήρι μου.. Μεταξύ αυτού και του ξυπνητηριού μου, προτιμώ αυτόν. Μπορεί και να ξυπνήσω, που ξέρεις..

liodara said...

Έλα μωρε, κρίμα κι έχει και τη γιορτή του σήμερα ο κακομοίρης....!

Πάντως τα τεχνητά δάκρυα πιάνουν...το χω δοκιμάσει...μια χαρά θα αισθανθείς....!

Κατουρημένη ποδιά said...

Ώστε είναι του Αγ. Αρναούτογλου σήμερον??

Ευχαριστώ για την εμψύχωση. Από το προηγούμενο post προσπαθώ να κλάψω και δε μπορώ. Έχω δοκιμάσει τα πάντα..Έφαγα ένα κορόμηλο μπας και τρέξει το δάκρυ κορόμηλο. Τίποτα. Με Ultrex δεν πλύθηκα. Με αποθάρρυνε το μπουκάλι: "πλυθείτε άφοβα-δεν προκαλεί δάκρυα στα μάτια"..

Anonymous said...

Αν σου πω οτι παντρεύομαι θα κλάψεις?

Lupa said...

Πρόσεξε μην κρυώσεις. Ειδικά αν περιστοιχίζεσαι από παγωμένους ανθρώπους. Κάνει πάντα κρύο δίπλα τους, το έχω τσεκάρει.

liodara said...

Η επόμενη συμβυλή μου θα ήταν το κορόμηλο...αλλά από ό, τι είδα με πρόλαβες...Τώρα δε σου μένει τίποτα άλλο απ το να βαφτείς σαν τον θεό alice cooper και μετά να το μπλαστρώσεις έτσι λίγο...τότε θα ναι σα να κλαψες με μαύρο δάκρυ...!Και θα λες...ε ναι λοιπόν..κλαίω κι εγώ με μαυ΄ρο δάκρυ!!!!

Anonymous said...

Νέο σκάνδαλο ξεσπά..Πόσο ψευδεπίγραφοι είναι όλοι τους. Κοιτάξτε τι γίνετε εδώ..30 χρόνια και τον έχουν πάνω.

Υπόδειγμα Διαχρονικής Διαπλοκής

Ο γιος του κυρίου είναι παρεπιπτώντως Λιακό-φιλος. Σκίστε τον.

Alma Libre said...

Πάρε λίγα απο τα δικά μου,που τον τελευταίο καιρό έχω περάσει στο άλλο αηδιαστικό άκρο..!

Κατουρημένη ποδιά said...

Μαράκι.. (ψυχραιμία ποδίτσα, σε δοκιμάζει. ωχ με λούζει κρύος ιδρώτας. ποτάμι τρέχει. δε μπορώ να κουνηθώ. κατουριέμαι. εγκεφαλικό?? αμάάάν) Πριιν θου πω ττο "ΝΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ", θέλωω ναα ττο θκεφτείς καλλά..

lupa.. πολύ κρύο, και τι να κάνεις να τους ζεστάνεις?! Εδώ σε θέλω, γιατί εγώ δε γνωρίζω και δε μπόρεσα να μάθω (αν και προσπάθησα)..

liodara.. Ωιμέ. Οδυρμός..

anonymous.. προσπαθώ, αλλά το link που έδωσες δεν ανοίγει το γμμν.. Η παρέα του είναι μεγαλύτερη από τη δικιά μου και θα μας δείρουν. Το παίζουμε κότες..

pigouinaki.. το άλλο άκρο? Όλα είναι κύκλος. Βάλ’ τα σ’ ένα μπουκαλάκι και ασ’τα στο πλατύσκαλο.. Αν θες περίμενέ με. Δεν θα αργήσω.. Συμφωνική κλαψίγελου..

έχω δει τόση Καρυοφυλλιά που πλέον μένω ασυγκίνητος. Έβαλα τη γάτα μου κλαίει. Την έβαψα ωσάν τον Alice Cooper, της έδωσα και το κολλήριο..

MaRia said...

hm... ισως να μπορουσα να σε κανω να κλαψεις με ενα καλο τραγουδι απο τα αγαπημενα μας... απο αυτα που λιγοι τ αγαπαμε και λιγοι τ ακουμε ... απο την αλλη ομως σκεφτομαι πως κατι τετοιο θα ηταν στημενο καπως.. και κατεληξα μετα απο ωριμη σκεψη πως ειναι καλυτερα να σου προτεινω να δεις μια ταινιουλα για να γελασεις μεχρι δακρυων..παλια ..και Γαλλικη ..Δειπνο Ηλιθιων η αλλιως Le dinner de cons (cons=λαλακας)

Κατουρημένη ποδιά said...

Υπέροχη ταινία. Ότι πρέπει είναι.. Την (ξανα)είδα πριν κανά 2μηνο. Προς το τέλος άρχισα να νιώθω μία συμπάθεια προς το θύμα, αλλά τελικά ο τύπος δεν έχει σωτηρία.. Ετοιμάζω να (ξανα)δω το Παρίσι-Τέξας (W. Wenders). Πολύ συγκίνηση τότε..

lazinio said...

μπας και το δάκρυ σου είναι επικοινωνιακό τρυκ σαν το χέσιμο;-)

Κατουρημένη ποδιά said...

προς στιγμήν κλονίστηκα. Λες? Ήμουν έτοιμος να πω, "ε, όχι ακριβώς", (δε βρίσκω τις λέξεις) έτσι μία μικρή αλήθεια στο σχόλιό σου, συνάμα όμως (πάλι δε βρίσκω τις λέξεις) το αντικρούει. Αλλά μετά από 8 ώρες και 34 λεπτά σκέψης, η απάντηση είναι καθαρό "όχι". Επίσης η επικοινωνία μου περιορίζεται στα χεσ-εμ-ες , msn, και τα περιστέρια..

Πι.ες1. τα περιστέρια παραμένουν το ίδιο ηλίθια και βρωμιάρικα σε οποιοδήποτε γεωγραφικό μήκος και πλάτος.

Πι.ες2. τι έπαθα σήμερα με τις λέξεις και δεν τις βρίσκω? Θα τις πήρε ο Αλέξης..

kabamaru said...

stamata na klais epitelous xexexe :)

Vromios said...

Με κατασυγκίνησες...

Κατουρημένη ποδιά said...

τελείωσαν τα χαρτομάντηλα.. Ανεβάζω άλλο post.