Friday, January 12, 2007

Βγάλε την αμερικάνικη, from Kentaky, κότα από μέσα σου..

είναι θέμα χρόνου να βγάλει ο καθένας την κότα από μέσα του..

Τα γεγονότα τρέχουν και οι κότες βγήκαν έξω βόλτα.. Βρε δε γαμιέστε λέω εγώ. Κότες, ε κότες..

"Τέτοιες ενέργειες δεν ευνοούν και βλάπτουν τη χώρα", "τώρα μπορούν να κάνουν παιχνίδι παντού. Σε όλη τη Μεσόγειο", "και με τη Μακεδονία" και πολλές τέτοιες ατάκες. Το συνδέσανε με όλα και βρήκαν παντού πρόβλημα. Δηλαδή: μανούλα μου βοήθεια. Έχω χεστεί από το φόβο μου.. Α ρε κότες.. Να το ξαναπώ γιατί δεν ακούστηκε. Α ρε κότες.. Ζήσατε και Πολυτεχνείο τρομάρα σας και αγωνιστήκατε..

Γιατί δε βγαίνει κανείς να πει, καιρός είναι να καταλάβουν ότι δε χωράνε εδώ πέρα και είναι ώρα να τα μαζεύουν και να φεύγουν..

Δηλαδή όταν μπουκάρουν παντού με το έτσι θέλω δε λέμε τίποτα?? Ή το λέμε έτσι για να το πούμε και πάμε παρακάτω?? Και αυτός της Σομαλίας καλό κουμάσι. "Άμα χτυπάνε στόχους της Αλ Κάιντα, μπορούν να χτυπάνε παντού". Κότα και εσύ.. Σου χτυπάνε το σπίτι, λες και ευχαριστώ. Κότα και μαλάκας ταυτόχρονα.

Μπράβο στο Λούλα, που πριν μερικά χρόνια επέβαλε να φωτογραφίζονται οι Αμερικάνοι που εισέρχονται στη Βραζιλία. Εδώ έχουμε λούληδες.

Μπράβο στον της Κορέας που δήλωσε για την 9/11: "Λυπάμαι για τους Αμερικάνους, χαίρομαι για την αμερικανική κυβέρνηση."

Μπράβο στα παιδιά που βγήκαν από νωρίς στο μεροκάματο. Έτσι για να μη λένε μερικοί πως η νεολαία κοιμάται μέχρι τις 12 το μεσημέρι..

Υγ1. Ο στόχος παπάρες ήταν συμβολικός και πάντα συμβολικός ήταν, αλλά πάντα με ουσία. Είτε αυτό γινόταν με συνθήματα στους τοίχους, είτε με κατάληξη πορειών, είτε με ρουκέτες και μπόμπες. Δε χρειαζόταν να το πει ο Πολύδωρας (μόνο ότι ο στόχος είναι συμβολικός είπε), καλό κουμάσι και αυτός, για να γυρίσει το σκατό σου, από την κάλτσα σου, στον κώλο σου..

Υγ2. Είναι υπερδύναμη γιατί το μυαλό σου είναι μικρό. Μία σκατούλα είναι. Άντε κάτι μεγαλύτερο. Μία κουράδα..

Υγ3. Μην ξεχνάς ότι πολλά πράματα μπορεί να είναι και στημένα. Δεν είναι λίγες οι λαμογιές της CIA, ανά τον κόσμο, που κατέληξαν με επεμβάσεις του αμερικανικού στρατού.. Και αυτό δεν αφορά μόνο το σημερινό, ούτε τη 17Ν, αλλά όλα ανά τον κόσμο..

Υγ4. Πολύ φασαρία για τη μεταφορά υγρών στις πτήσεις. Αρχίδια.. Εντός του αεροπλάνου προς NY σερβίρουν με μεταλλικά μαχαιροπήρουνα και κρασί σε γυάλινα μπουκαλάκια ("λευκό ή κόκκινο προτιμάτε κύριε?") . Η αεροσυνοδός σου έδινε ολόκληρο το μπουκαλάκι. Δεν το άδειαζε σε πλαστικό. Αχ και να ήξερες πόσο εύκολα σπάει ο πάτος του μπουκαλιού.. Ένα ψέμα χρειαζόταν για να βρουν αφορμή για περισσότερα κονδύλια. .

Α! Mega έβλεπα.. Το βράδυ ακολουθούν και τα άλλα μεγάλα κεφάλια της δημοσιοκαφρίας..

4 comments:

Lupa said...

Πολύ σωστά.... "Μας φαίνονται μεγάλοι γιατί είμαστε γονατισμένοι" .. του Μπρεχτ νομίζω...
Σημειώνω πως τα μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων (Reuters, CNN, N.Y.T, The Guardian) αναφέρουν για το γεγονός : "A strong anti-American sentiment runs through a segment of the Greek population. Still, senior Greek government officials sped to the side of the U.S. ambassador to condemn the attack"
Κατά τα άλλα άλλοθι ετοίμασες που σου είπα;

kabamaru said...

Πεστα φιλε!!!!

o kairos said...

Απο τι εκτοξευεται η ρουκετα στη Λαρισσα;
Απο τυροσωληνα.

Κατουρημένη ποδιά said...

@ lupa

άλλοθι? ωχ τώρα αγχώθηκα. Εεμμ.. Μαζί ήμασταν όλη την ώρα… Μαζί με μένα θα πιάσουνε και σένα..

@kabamaru

συμφωνείς ε? Συλλαμβάνεσαι..

@καιρός

Το σχόλιο κρύβει γνώσεις εκτόξευσης τυρορουκέτας, αναμφιβόλου τυροδιαμετρήματος, πράγμα που μπορεί να γίνει τυροεπικίνδυνο. Συλλαμβάνεσαι. Θα προτιμούσα να μου έλεγες πως φτιάχνουν τις τυροκροκέτες στην τυροΛάρισα.